Secretele numerotării paginilor în Word după bunul plac – Ghid practic

Numerotarea paginilor în Word
Vreau acest ghid

Din acest ghid vei învăța cum să pui numerotarea paginilor în Word acolo unde vrei tu și mai ales, cum vrei tu. Vei învăța să configurezi numerotarea diferită pe paginile pare și impare, dar și să pui numerotarea paginilor doar pe anumite pagini sau să înceapă numerotarea de la un anumit număr.

Acest ghid va pune capăt întregului stres legat de paginarea lucrării tale de licență, a lucrării de disertație sau a oricărei alte lucrări care necesită o paginație foarte strictă și precisă.

Acest e-book conține pași concreți, cu exemple, dar și 2 fișiere pe care poți să le descarci: un fișier conține textul pe care să exersezi, iar celălalt fișier va conține fișierul cu numerotarea deja efectuată pentru a te putea verifica.

Instrucțiunile pot fi utilizate în orice variantă Office: 2003, 2007, 2010 sau 2013

Pentru că am vrut ca oricine să-și poată permite acest ghid esențial despre numerotarea paginilor în Word, prețul este de doar 3 euro.

Plata se face folosind platforma PayPal fie din contul tău Paypal, fie folosind cardul tău bancar. Dacă ai nevoie de detalii suplimentare îți stăm la dispoziție pe toate căile de comunicare disponibile în secțiunea Contact. Introdu adresa de e-mail, apoi apasă butonul Buy Now pentru a fi redirecționat către pagina de plată.


Adresa ta de e-mail:

Luciana Bercean

Latest posts by Luciana Bercean (see all)

Comentarii

comentarii

  1 comment for “Secretele numerotării paginilor în Word după bunul plac – Ghid practic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...