Facebook: cum anulez notificarile primite pe e-mail de la grupuri?

FacebookDupa articolul Cum decid ce mesaje si ce notificari primesc de la Facebook?, am primit mai multe “sesizari” in legatura cu faptul ca in cazul mesajelor de notificare  de la grupuri, optiunea de dezabonare nu se gaseste in e-mail-urile primite.

Optiunea de modificare sau dezactivare a setarilor pentru primirea mesajelor de notificare pe e-mail nu este una foarte la indemana. Dar, important este ca ea exista.

Pentru dezactivarea mesajelor e-mail, trebuie apasat butonul sub forma unui creion, din partea stanga a numelui grupului respectiv si aleasa optiunea “Modifica setarile“. Buton editare setari grup

Din fereastra care se deschide, poti alege sa primesti notificari despre toate postarile, doar despre postarile prietenilor sau sa dezactivezi aceasta optiune.

Aceleasi optiuni se gasesc si in partea de sus a paginii fiecarui grup in parte, dand click pe butonul “Notificari”.

Pentru ca tot am facut practica legata de grupuri, am creat cu aceasta ocazie grupul Scoala Lucianei, pe care te invit sa intri daca vrei sa vorbim despre programele de calculator, optiuni de Facebook si despre orice alte subiecte care te intereseaza.

Luciana Bercean

Latest posts by Luciana Bercean (see all)

Loading...