Consultanță pentru afacerea ta – în lumea online

Școala Lucianei își propune sa îi ajute pe reprezentanții firmelor foarte mici, mici și mijlocii să folosească instrumentele (majoritatea gratuite) pe care le pune internetul la dispoziție, pentru a-și promova afacerea și pentru a-și crește vizibilitatea on-line.

Obține o oră GRATUITĂ de consultanță pentru afacerea ta

Să detaliem un pic…

Site-ul web – oglinda afacerii tale în mediul virtual

Practic, orice firmă poate alege să platească o persoană sau o companie specializată în design web pentru a face un site de prezentare a afacerii tale. Și asta pare, de departe, cea mai simplă varianta. Pentru firmele mari, chiar este cea mai bună variantă!

Ce nu iau oamenii în considerare cand fac asta? Schimbarea ce apare în mod inevitabil după un anumit timp.
Trăim într-o lume foarte dinamică, totul este într-o continua mișcare. Din acest motiv, trebuie să te adaptezi la noile tendințe, la noile tehnologii, la noua piață. Nu e obligatoriu, dar e indicat dacă vrei să-ți menții afacerea și să-ți păstrezi clienții.

Vedem aproape tot timpul destul de multe site-uri realizate impecabil, cu o grafică excelentă, cu opțiuni deosebite, dar care nu oferă informații actuale. Degeaba ai un site excelent, dacă ultima actualizare ai facut-o în 2010 sau și mai devreme. Degeaba ai făcut o oferta de nerefuzat pentru perioada verii, când a venit deja toamna și site-ul tău ne invită tot la plajă. Potențialul client intră o singură dată pe site-ul tău. Dacă nu-i place ce găsește acolo, a doua oară nu-l mai vezi.

Noi nu îți dăm doar un site gata făcut! Noi punem ideile tale alături de experiența noastră și realizăm împreună o imagine a afacerii tale cu care să te mândrești. Mai mult de atât, te învățam să-ți administrezi singur website-ul, astfel încât să poți lucra independent. Vei putea să scrii singur articole noi, să lansezi o nouă ofertă sau sa dai de știre despre deschiderea noului punct de lucru. Dacă o să ai însă nevoie de ajutor, vom fi acolo să ne asigurăm că totul e perfect!

Obține o oră GRATUITĂ de consultanță pentru afacerea ta

Rețelele de socializare – dialogul cu clienții actuali sau viitori

Se spune că “dacă nu ai cont pe Facebook, nu exiști”. Nu consideram aceasta expresie ca fiind una “de bază”, însă chiar nu trebuie să neglijezi prezența afacerii tale pe rețelele de socializare.
Îți place sau nu, milioane de oameni folosesc rețelele de socializare zilnic: fac recomandări, publică fotografii, împărtășesc cu prietenii lor locurile pe care le-au vizitat etc. Dacă vrei să păstrezi contactul cu clienții tăi, ar fi bine să iei în considerare varianta unei pagini pe Facebook și a unui cont Google Plus pentru afacerea ta. Nu uita însă că ambele variante trebuie să fie “întreținute” permanent.

Am luat doar cele mai importante exemple în care putem să-ți dăm o mână de ajutor, însă nu ne limităm doar la acestea.

Cu alte cuvinte, dacă ai o provocare legată de website-ul tău, de pagina ta de Facebook, de aplicația pentru trimiterea de newslettere sau orice altă provocare care implică utilizarea unui calculator, nu ezita să ne dai un semn. Cel mai simplu e să incepi cu ora de consultanță gratuită pe care ți-o punem la dispoziție cu tot dragul.

Dacă dorești mai mult, aplică pentru unul dintre programele noastre de instruire.

Luciana Bercean

Latest posts by Luciana Bercean (see all)

Comentarii

comentarii

Loading...